Name It short

Wil je jouw zoon ook in de zomer stoer kleden, dan is een Name It short het item dat je zoekt. De korte jeans van het hoogwaardige merk zijn er in diverse modellen, zodat jouw stoere jongen goed gekleed naar een feestje kan gaan, of er gewoon leuk uitziet voor een schooldag. Ook heeft een Name It short van Marie & Louis altijd een goede pasvorm en goede kwaliteit, zodat jouw kind zorgeloos kan spelen, en de komende jaren goed gekleed blijft.

Bekijk ons volledige aanbod

De Name It short: comfortabel en leuk

De Name It short is er zoals gezegd in diverse varianten, zodat er altijd een mooie broek is voor jouw kind. Kies bijvoorbeeld voor een mooie jeans, of ga voor een comfortabele short van katoen, die lekker zit. Zo kan jouw kind lekker rennen en ravotten. Dat doet jouw kind natuurlijk graag in de zomer. Met een stevige korte broek van Name It kan het. Bestel dus deze short in onze webshop, of kom hem shoppen in onze winkel in Schelle, niet ver van Antwerpen. 

✔   Exclusieve avondshopping

✔   Veel diverse stijlen

✔   Nieuwste collecties

Bekijk enkele producten

Bestel de short en andere items eenvoudig online 

Bestel zo’n stoere Name It short of andere leuke items uit onze winkel in Schelle online. Je kunt natuurlijk ook gezellig langskomen in onze winkel. Je vindt hier ook de leukste items van mooie merken als Koko Noko en Nik en Nik. Heb je nog vragen, bel dan naar +32 3 501 26 64, of stuur een e-mail naar info@marie-louis.be. Je kunt ook ons contactformulier invullen.