Avondshopping

Uw Eigen Marie & Louis Momentje


Geniet van een gezellige avondshopping!

De avondshopping van Marie & Louise?

Wij zorgen voor een gezellig avondje uit met je vriendinnen, familie,...!

Heb je geen tijd om tussen de openingsuren in onze winkel te geraken? Vliegt het weekend ook zo snel voorbij? Daarom openen we ’s avonds de deuren voor een private ladiesnight. Wij zorgen ervoor dat je samen met je vriendinnen/familie je helemaal thuis voelt en dat jullie van kop tot teen vakkundig gestyled en verwend worden. Ben je benieuwd naar onze exclusieve avond? Hieronder lees je meer over onze ladiesnight in Antwerpen!

Profiteer van exclusieve korting tijdens onze avondshopping

Tijdens onze avondshopping ontdek je onze collecties met een hapje en drankje. Het start-uur varieert van 18.30 tot 19.30, het aantal deelnemers gaat van minimum vijf tot maximum veertig. Bovendien krijgen je gasten 10% korting op hun aankopen, jij als gastvrouw ontvangt 10% van de omzet van de ladiesnight. Niet niks, toch?   

Contacteer ons   

Reserveer je fijn avondje uit met je vriendinnen

Wij staan klaar om jullie een onvergetelijke fashion-ervaring te bezorgen. Wil je graag zelf genieten van een ladiesnight in onze boetiek? Maak nu jouw reservering via ons  online contactformulier  of neem rechtstreeks contact op met Ann Mariën. Dat kan via het e-mailadres  info@marie-louis.be of via het telefoonnummer  +32 3 501 26 64 . Die sprankelende nieuwe outfit? Die wacht op jou tijdens onze avondshopping!