Name It plooirok 

Met een Name It plooirok ziet jouw dochter er schitterend uit. Deze rok is schitterend voor tijdens ieder feestje, want je zult zeker in de schijnwerpers staan. Iedereen zal vragen waar de Name It plooirok vandaan komt. Kom de Name It plooirok daarom shoppen in de winkel van Marie & Louis in Schelle, nabij Antwerpen, of bezoek onze webwinkel.

Bekijk ons volledige aanbod

De Name It plooirok met diverse dessins

De Name It plooirok is er in diverse dessins. Je kunt kiezen uit verschillende bloemenprints, maar je ziet de ruitpatronen ook steeds meer terugkomen in onze winkel in Schelle, in de buurt van Antwerpen. Je kunt de plooirok ook bestellen in onze webshop, of kom lekker shoppen tijdens onze avondshoppingevenementen.

  Exclusieve avondshopping

  Veel diverse stijlen

  Nieuwste collecties

Bekijk enkele producten

Laat je goed adviseren

Wil je een mooie plooirok aanschaffen, maar weet je niet welke print of welk model het mooist is voor jouw dochter? Laat je dan in onze winkel adviseren, tijdens onze normale openingsuren, of maak een afspraak om je in een klein groepje te laten adviseren door onze gastvrouw, tijdens een avondshoppingevenement. Je shopt dan onder het genot van een hapje of een drankje. Maak dus een afspraak door te bellen naar +32 3 501 26 64, of stuur een e-mail naar info@marie-louis.be. Ook kunt u ons contactformulier invullen.