Koko Noko jeans

Wil jij jouw zoon of dochter kleden in een stoere Koko Noko jeans? Bij Marie & Louis vind je diverse modellen voor jongens en meisjes. De broeken zijn verkrijgbaar in de maten 56 tot en met 128. De jeans zijn er voor jongens en meisjes tot een jaar of 8. De spijkerbroeken hebben een stoere wassing en diverse modellen, net zoals jeans voor volwassenen. Zo kun je, net zoals voor jezelf, voor je zoon of dochter een mooie skinny jeans of juist een baggy jeans kopen.

Bekijk ons volledige aanbod

Een Koko Noko jeans maakt van jouw kind een echte dame of heer

Jeans voor kinderen zijn vaak anders dan die voor volwassenen. Ze zijn er vaak alleen in een ‘straight’ model, maar om je kind écht leuk aan te kleden, kies je voor Koko Noko jeans. Door de verschillende modellen passen de jeansbroeken altijd bij jou én bij je kind. Een jeans die bij je kind past koop je bij Marie & Louis. Dit kun je doen in onze winkel in Schelle, tijdens onze reguliere openingstijden of tijdens onze speciale avondshopping. Een derde mogelijkheid is het bestellen van een stoere Koko Noko jeans of andere broeken, zoals een Colorful Rebel broek of Name It short in onze webshop. Je hebt ze snel en eenvoudig in huis.

  Exclusieve avondshopping

  Veel diverse stijlen

  Nieuwste collecties

Bekijk enkele producten

Kom langs of bestel 

Wil je je kind ook in het nieuw steken, bijvoorbeeld in een mooie Koko Noko jeans? Bezoek dan onze winkel in Schelle. Wil je dit doen tijdens de avondshopping? Maak dan een afspraak, zodat onze gastvrouw je samen met een aantal andere modeliefhebbers kan ontvangen. Je krijgt dan persoonlijk modeadvies, onder het genot van een hapje en een drankje. Maak een afspraak voor zo’n gezellige avond en bel naar +32 3 501 26 64, of e-mail ons op info@marie-louis.be. Ook kun je ons contactformulier invullen.