De visie van kindermerk Koko Noko 

Koko Noko is een eigenwijs merk dat oog heeft voor de praktische én stijlvolle kant van kinderkleding. Vernieuwende designs, allesbehalve alledaagse prints en collecties die zich onderscheiden van de concurrentie, dat zijn de grote sterktes van Koko Noko. Elk stuk is met veel passie en liefde voor de wensen van het kind gemaakt. Verwen je oogappel met een nieuwe outfit van Koko Noko! 

Bekijk ons aanbod Koko Noko producten

Ontdek en shop de collectie van Koko Noko

Koko Noko heeft kleding beschikbaar vanaf maatje 56 tot en met maat 128. Zowel jongens als meisjes stralen in kleding van het label. Ben je op zoek naar een nieuwe jeans, gezellige trui of sportief T-shirtje voor je kids? Marie & Louis heeft een groot aanbod kleding in (online) stock. Bezoek ons in Schelle, niet ver van Antwerpen, of ga gewoon online aan de slag en vul je winkelmandje onze webshop.  

  Exclusieve avondshopping

  Veel diverse stijlen

  Nieuwste collecties

Bekijk enkele Koko Noko producten

Shop meteen prachtige kinderkleding

Bij Marie & Louis shop je stijlvolle kinderkleding van de allerbeste kwaliteit. Bekijk de collectie van het merk in onze webwinkel en steek je kids letterlijk in een nieuw kleedje. Heb je vragen voor ons team uit Schelle, niet ver van Antwerpen? Wij staan klaar met een antwoord op al jouw vragen. Stuur een e-mail naar info@marie-louis.be, bel naar het nummer +32 3 501 26 64  of vul het online contactformulier in.