Modieuze KAFFE kleding nabij Antwerpen

Ga je graag netjes, maar wel modieus gekleed, dan is KAFFE kleding iets voor jou. Dit merk heeft diverse items in de ruime collectie, die geschikt zijn om te dragen naar diverse gelegenheden, zoals een zakelijke afspraak, een feestje of een afspraak met een vriend of vriendin. Maar natuurlijk kun je deze kleding ook in je vrije tijd dragen. Shop meteen KAFFE kleding uit onze winkel. 

Bekijk ons volledige aanbod

KAFFE kleding in diverse natuurlijke tinten koop je in onze gezellige winkel nabij Antwerpen

Ben je graag altijd modieus gekleed, maar heb je een niet zo opvallende kledingstijl? Dan is de kleding van KAFFE echt iets voor jou. Je vindt in onze winkel in Schelle, nabij Antwerpen items in stijlvolle natuurtinten, zoals zwart, bruin, grijs en beige. Het voordeel van zulke tinten is dat deze ook eenvoudig met elkaar te combineren zijn. Hierdoor stel je zelf eenvoudig een stijlvolle outfit samen voor iedere gelegenheid. 

  Exclusieve avondshopping

  Veel diverse stijlen

  Nieuwste collecties

Bekijk enkele producten

Bestel eenvoudig en snel of kom langs 

KAFFE kleding is, net zoals de modieuze kleding van onze andere merken, zoals Dress Like Flo, Colourful Rebel en Koko Noko, te koop in onze winkel in Schelle, niet ver van Antwerpen. Woon je wat verder weg, dan kun je deze stijlvolle items ook bestellen in onze webshop. Ga je voor een unieke ervaring? Reserveer dan een plekje tijdens één van onze avondshopping-evenementen. Bel hiervoor naar +32 3 501 26 64, of e-mail ons op info@marie-louis.be of vul ons contactformulier in.