Ben je op zoek naar Dress Like Flo verkooppunten?

Marie & Louis in Schelle, in de buurt van Antwerpen, mag zichzelf een van de Dress Like Flo verkooppunten noemen. Dit populaire en kwaliteitsvolle kindermerk mocht niet ontbreken in onze collectie voor de allerkleinsten. Het merk speelt in op combinatiemogelijkheden. Alle items zijn ontworpen om eindeloos met elkaar te combineren en dragen. Wil je graag je kids in een nieuwe outfit steken? Bezoek ons, wij zijn een van de Dress Like Flo verkooppunten!

Bekijk ons volledige aanbod

Wij zijn een van de Dress Like Flo verkooppunten

Urenlang speelplezier, tekenen, ravotten of gewoon gezellig samen een film kijken… De kindercollectie van dit vrolijke merk is geschikt voor elke gelegenheid. Van basics tot eigenwijze prints, elk stuk is even draagbaar én betaalbaar. Bij Marie & Louis in Schelle, een van de Dress Like Flo verkooppunten, shop je kleding vanaf maat 68 tot en met maat 164. Ook topmerken als Koko Noko en Colourful Rebel behoren met trots tot ons aanbod. 

  Exclusieve avondshopping

  Veel diverse stijlen

  Nieuwste collecties

Bekijk enkele producten

Shop het merk meteen online

Ontdek het trendy merk meteen in onze online shop. Maak een account aan en vul je virtueel winkelmandje met de mooiste kinderkleding. Heb je vragen over ons aanbod? Als een van de Dress Like Flo verkooppunten staan we voor je klaar met mode-advies op maat van je kids. Laat je gegevens achter via het online contactformulier, stuur een e-mail naar info@marie-louis.be, bel ons via het nummer +32 3 501 26 64 of kom gewoon even langs in onze winkel.