Ontdek onze merken van kindermode

Marie & Louis biedt een keuzewaaier aan speelse, stoere, elegante maar bovenal kwalitatieve en mooie kindermode in Schelle. Want u wilt natuurlijk ook dat uw kinderen er modebewust bij lopen.

Grote keuze

Voor kinderen en jongeren hebben wij een groot assortiment in huis. De verschillende merken aan kinderkledij en accessoires die in onze winkel terug te vinden zijn, vindt u op de volgende pagina’s terug. U zult er zeker iets vinden wat u leuk vindt voor uw kinderen.

Contacteer ons

Wilt u graag nog wat extra informatie in verband met de kindermode van Marie & Louis in Schelle? Dan nodigen wij u uit om even contact op te nemen met Ann Mariën.


Kleding

Op het vlak van kinderkledij in Schelle kan Marie & Louis gerust zeggen dat het een aanrader is. In onze collecties vindt u kledij die stoer, trendy, lief, eigenzinnig, comfortabel en praktisch is. Voor elk wat wils dus.

Hoge kwaliteit

Maar de belangrijkste eigenschap van onze kledij is toch wel de uitstekende kwaliteit van de stoffen. Seizoen na seizoen gaan we op zoek naar leuke, speelse en kwalitatieve kleding waarin uw kids stralen. Met collecties van gereputeerde kindermodelabels, die u hieronder terugvindt.

Wij helpen u graag verder

Misschien wilt u graag nog wat meer weten over ons assortiment aan kinderkledij. Dan kunt u Ann Mariën van Marie & Louis in Schelle natuurlijk steeds contacteren.
Accessoires

Bij ons vindt u voor uw oogappel de perfecte accessoires bij die nieuwe stralende outfit. Kinderkledij accessoires in Schelle zijn bij Marie & Louis alle mogelijkheden van haarbanden tot sieraden van verschillende merken.

Cool en kleurrijk

Beaugarde, Dutch & Dots Accessoires en Mimz: dat zijn de merken van onze speelse haarbanden, elegante hangertjes, lieflijke armbanden, coole en kleurrijke sieraden. Ook zijn er nog leuke accessoires van Bobble Art en Zebra te verkrijgen.

Vragen staat vrij

Wilt u nog wat meer weten over de kinderkledij accessoires van Marie & Louis in Schelle? Neem dan zeker even contact op met Ann Mariën.