Contacteer ons

[email protected]
BTW BE 0644.629.732 

SCHELLE
Fabiolalaan 1
2627 Schelle - België
03 501 26 64

ANTWERPEN
Scheldestraat 60
2000 Antwerpen - België
03 336 60 03

KIDS

De unieke identiteit van jouw kind omgezet in kleding 

Bij Marie & Louis vind je een uitgebreide collectie aan hippe, trendy en stoere kinderkleding voor jongens en meisjes terug. Voor ons is het belangrijk dat kinderen zich kunnen vereenzelvigen met de geselecteerde collecties en stijlen. 

Voor hippe outfits van tijdloze kwaliteitskleding ben je bij Marie & Louis aan het juiste adres. Of je kinderen nu naar school moeten, een speciale gelegenheid zoals een communie of huwelijk bijwonen of gewoon gaan spelen bij vriendjes: bij ons kan je terecht om een gepaste en comfortabele outfit te vinden. 

Leeftijden 

Marie & Louis biedt zelfbewuste kindermode voor hippe jongens en meisjes. Onze kledingstukken en merken halen inspiratie uit de gepassioneerde en speelse karakters van de kinderen en zijn aangepast aan de actuele trends. De collecties die we aanbieden zijn stijlvol en sprankelend, en zijn gepast voor kinderen van 1 jaar tot en met 16 jaar. 

Onze Merken

Name It *Nono *Like Flo *Crush *Tygo&Vito *Someone *Z8 *Bnosy *Sturdy *Jubel *Tiffosi *Topitem *Levv *Dj Dutch *Koko Noko *Babyface *Cost Bart *Tumbl N'Dry *Bobble ART *Zebra