Jongenskleding bestellen

Jongenskleding moet natuurlijk hip en trendy, maar vooral ook stoer zijn, en deze kun je dan ook bij Marie & Louis bestellen. Jouw zoon wil natuurlijk indruk maken bij zijn vriendjes, met stoere kleren van de hipste merken. Toch is het ook fijn als de kleding gunstig geprijsd is. Al deze factoren komen samen bij Marie & Louis, zodat je de mooiste jongenskleding kunt bestellen in onze webshop. 

Bekijk ons volledige aanbod

Jongenskleding bestellen of gezellig komen shoppen

Vindt je het prettiger om de stoffen te voelen, en wil je je zoon de kleding in de winkel laten passen? Kom dan langs in onze winkel in Schelle, waar we ook regelmatig avondshopping organiseren. Je kunt dan in kleine groepen van vijf tot veertig personen komen shoppen. Onze gastvrouw zorgt voor een gezellige sfeer. Ook zorgt zij ervoor dat je altijd de juiste items shopt voor jouw zoon, en dat je ook voor jezelf een mooie nieuwe outfit shopt, van items als Nik en Nik, Noko en Name It. Onze gastvrouw zorgt er voor dat je van top tot teen vakkundig gestyled wordt. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Natuurlijk kun je onze jongenskleding ook gewoon online bestellen.   

  Exclusieve avondshopping

  Veel diverse stijlen

  Nieuwste collecties

Bekijk enkele producten

Bestel in onze webshop of maak een afspraak voor een shopavondje

Ben je op zoek naar een stoere en hippe outfit voor jouw zoon? Kijk dan eens rustig rond in onze webshop, of maak een afspraak voor een shopavondje in onze winkel in Schelle. Dit kan door te bellen naar +32 3 501 26 64, door een e-mail te sturen naar info@marie-louis.be of door ons contactformulier in te vullen.