Colourful Rebel short

Een heerlijke zomerdag vraagt om een Colourful Rebel short. Het Nederlandse merk staat voor kwaliteit, draagbaarheid en tijdloze designs. Kortom, de ideale match met Marie & Louis in Schelle, niet ver van Antwerpen. Wil je graag zelf een short van Colourful Rebel shoppen en je zomerlook compleet maken? Dan zit je goed bij ons!

Bekijk ons aanbod shorts

Zo draag je een Colourful Rebel short

Een short van topmerk Colourful Rebel is misschien wel een van de meest veelzijdige stuks in je kleerkast. Draag dit elegante item met een vrouwelijk topje, elegante blouse of net met een sportieve T-shirt. De combinatiemogelijkheden van een Colourful Rebel short zijn eindeloos! Neem gerust ook een kijkje tussen onze andere merken en nieuwe collecties. Zwierige jurkjes, stijlvolle damesschoenen en Colourful Rebel kinderkleding behoren tot ons modebewuste aanbod.  

  Exclusieve avondshopping

  Veel diverse stijlen

  Nieuwste collecties

Bekijk enkele Rebel producten

Maak je gratis account aan

Je leest het zelf, bij Marie & Louis in Schelle, nabij Antwerpen, shop je de allermooiste Colour Rebel shorts. Maak meteen je gratis account aan en shop ‘till you drop. Heb je een vraag voor een van onze medewerkers? Wij staan voor je klaar. Stuur ons een e-mail via info@marie-louis.be, bel naar het nummer +32 3 501 26 64 of laat je gegevens achter via het online contactformulier. Wij zorgen voor een onvergetelijke fashionervaring.