Colourful Rebel kids

De Colourful Rebel kidscollectie laat je kinderen hun speelse zelf zijn. Zoals de merknaam het zegt, laat Colourful Rebel de deugniet in je kids los. Het resultaat? Praktische kinderkleding met oog voor stijl en trends in modeland. Kinderkleding van Colourful Rebel is perfect afgestemd op de collectie voor volwassen vrouwen. Niets schattiger dan met je kleine spruit rondlopen in matching outfits, toch? Lees snel verder en ontdek onze collectie Colourful Rebel voor kids.

Lees meer over onze kleding voor kids

Ontdek de items van onze Colourful Rebel kidscollectie

Bij Marie & Louis in Schelle, niet ver van Antwerpen, koop je de allermooiste Colourful Rebel kinderkleding. Hippe kinderkleding, dat is helemaal ons ding! De kidscollectie van Colourful Rebel is beschikbaar vanaf maat 122 tot en met 158. Sweaters, T-shirts, sweatpants en broeken met brede pijpen behoren standaard tot de unieke collectie van het Nederlandse label. Steek je oogappels in een compleet nieuwe look en werk hun outfit af met bijvoorbeeld een trui of Koko Noko, short of jeans van het merk Name It.

  Exclusieve avondshopping

  Veel diverse stijlen

  Nieuwste collecties

Bekijk enkele Rebel producten

Bekijk de kindercollectie in onze webshop

Wil je graag zelf Colourful Rebel kinderkleding bestellen? Onze webshop heeft iets voor jou en je kids. Bij vragen kan je ons vriendelijk team altijd bereiken. Bel ons even op via het nummer +32 3 501 26 64, stuur een e-mail naar info@marie-louis.beof laat je gegevens achter via het handige online contactformulier. Natuurlijk zijn jullie ook altijd welkom in onze winkel in Schelle, in de buurt van Antwerpen! Samen vinden we de items uit de collectie, met kinderkleding van Colourful Rebel, Name It of Dress Like Flo die bij je kids passen, zowel qua stijl als pasvorm.